Politika kvalitete

Politika kvalitete ĐĐ KOTLOVI

Đuro Đaković Kotlovi : Politika kvalitete : Politika kvalitete ĐĐ KOTLOVICertifikat ISO 9001:2000 / EN ISO 9001:2000

Politika kvalitete tvrtke ĐURO ĐAKOVIĆ KOTLOVI d.o.o. zasniva se na kontinuiranom i aktivnom promišljanju i djelovanju uprave poduzeća u svrhu uspostavljanja kvalitetnog sustava za postizanje i kontrolu kvalitete naših proizvoda i usluga, te njegovog neprekidnog usavršavanja i poboljšavanja.

Ovakvom politikom ostvarujemo i osiguravamo:

  1. Povoljnu poziciju tvrtke na tržištu
  2. Zadovoljenje potreba i želja naših kupaca
  3. Povjerenje postojećih i budućih kupaca
  4. Pouzdane i kvalitetne suradnike, dobavljače i kooperante
  5. Kvalitetne i stručne zaposlenike
  6. Pravičan sustav nagrađivanja
  7. Uspješne i zadovoljne zaposlenike

Kvalitetno planiranje, uspješan sustav kontrole kvalitete, kontinuirano stručno usavršavanje i ostvarivanje postavljenih ciljeva, osigurati će zadovoljstvo svih partnera i djelatnika naše tvrtke, povećati broj zaposlenih i omogućiti ukupan napredak i razvoj.

U cilju uspješnog provođenja politike kvalitete tvrtka je 2004.godine certificirala Sustav upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2000. Tvrtka posjeduje sve potrebne alate, uređaje i mjerne instrumente za obavljanje poslova registrirane djelatnosti. Od strane ispitno nadzorne institucije TÜV Süddeutschland, a prema EN, atestirani su zavarivači i postupci zavarivanja za ugljične i nehrđajuće čelike u opsegu koji pokriva predviđeni proizvodni program.